Veteranmesterskapet i Kvitfjell

med 1 kommentar

I helgen gikk Veteranmesterskapet i Kvitfjell og løpere fra Kvitfjell veteran gjorde seg bemerket i alle disipliner!

Det ble gullmedaljer til flere av våre løpere. Erik Stanger fikk gull både i superG og slalom, mens Rolf Bjørne og Berit Fjørtoft tok hvet sitt gull i henholdsvis storslalom og slalom. Ole Kristian Furuseth representerte også Kvitfjell veteran og fikk gull i SSL.

Berit og Roffe var også på pallen i Storslalom med hvert sitt sølv. I tillegg ble det pallplass på Bjørn Svindal med bronse i slalom.

Marthe Hoff ble inspirert på afterski etter superG på fredag og etteranmeldte seg på storslalom med lånte racingski fra Whitemountain sport. Det endte med bronse.

Veterangruppen bør ha flere kvinnelige aktive. Våre to deltakere vil kunne gi de beste anbefalinger for andre som har lyst til å være med i klubben og trene.

Vi var i alt 15 løpere fra Kvitfjell veteran, og markerte oss blant klubbene med flest deltakere sammen med våre argeste konkurrenter fra Hafjell veteran.

Arrangørene gjennomførte et flott arrangement , selv om værgudene ikke var med oss hele tiden.

SuperG ble gjennomført på fredag i strålende vær og med meget gode forhold. Lørdag la tåka seg som et teppe over trasene. Med nød og neppe ble 1. omgang gjennomført, men da vi kom til 2. omgang var sikten knapt 25 meter. Juryen måtte bare avlyse pga sikkerheten til løperne.

Banketten på lørdag ble veldig hyggelig og løperne fra Kvitfjell veteran viste at det ikke er bare i bakken de hevdet seg. Både i baren og på dansegulvet viste de seg som utpregede sosiale vesener med god dansefot. Ettersom slalom gikk på søndag, fant de fleste ut at det var best å trekke seg tilbake før de tidlige timer.

Søndag ble det også bare en omgang i slalom. Nattens regn hadde gjort snøen veldig porøs. Forholdene tillot dessverre ikke å gjennomføre to omganger. Men været viste seg etter hvert fra sin beste side og det ble rene påskestemningen utover dagen.

Takk til Svein Mundal og Kvitfjell alpinklubb for et vellykket arrangement.

RESULTETER LIGGER PÅ  www.alpinveteranene.no   eller www.irsalpin.no, som har en meget bra resultatservice.

Neste veteranmesterskap går på Norefjell i perioden 22.-25. mars. Da må målet være at enda flere fra Kvitfjell veteran er med å sette sitt preg på mesterskapet.

One Response

 1. Knut Sparhell
  | Svar

  Gratulerer med innsats og medaljer. Glitrende godt og fyldig referat, som kom raskt.

  Dette nettstedet har fått både et innhold et design som er bør tjene til etterfølgelse for andre små organisasjoner (foreninger/klubber m.v.). Det er rent, pent nydelig nyttig og med gode bilder og fin logo.

  Så dermed skryter jeg ikke bare av dere, og deg som eksemplarisk god referatskriver her, men også litt av Ingebjørg (og der er jeg stolt av henne og derfor helt inhabil!) for designet og funksjonaliteten her.

  Oppfordre gjerne andre medlemmer til å registrere seg her og skrive om sine opplevelser, direkte inn, for gjennomgang av redaktør. Hold nettstedet i gang som levende over sommeren til neste sesong, med masse forventning og mye mimring om siste sesong.

  WordPress-systemet gjør publisering superenkelt og morsomt. Jeg bruker gjerne denne siden som eksempel for andre foreninger som ønsker enkel publisering til en flott side.

  Hjertelig lykke til videre, Kvitfjell-veteraner!

Legg inn en kommentar