Vinteren kommer i år også

med Ingen kommentarer

Om ikke lenge kommer forhåpentligvis en ny og fin vinter i Kvitfjell og vi gleder oss til flotte skidager og god trening i bakken. I den forbindelse er det også nødvendig med forberedelser knyttet til bl.a. ajourhold av medlemsregister. Våre medlemmer er registrert i Min Idrett, (https://mi.nif.no/) og Kvitfjell veteran benytter idrettens eget medlemssystem KlubbAdmin. For å være sikker på … Les mer…

Trening i Påsken

med Ingen kommentarer

FREDAG SSL KL 0930 I FAMILIEBAKKEN  HUSK OGSÅ PÅMELDINKvitfjell veteran har trase i familiebakken mandag, tirsdag og onsdag i påskeuken kl. 0930-1130.  SSL alle dager.                 Lørdag er  «Påskerenn for de over 30» i Treningsbakken. Da må alle gode krefter hjelpe til så vi får gjennomført et flott renn.  Og hvis noen har noe å komplettere premiebordet med? Så tas det … Les mer…

Trening helgen 17. og 18. mars

med Ingen kommentarer

Vi har TRENINGSBAKKEN i helgen. SSL lørdag og SL søndag (det blir dere enige om på lørdag).                                                   Det blir trening ved Familieheisen denne helgen. Sender ut nærmere informasjon nå treningsplanen er klar.    Vårt påskerenn «For de over 30» blir arrangert lørdag 31.mars , Påskeaften.            Årsmøte blir 29. mars på Tyrihans. SE oppslag under Bloggen.

Trening helgen 3. og 4. mars

med Ingen kommentarer

Foreløpig treningsplan er mottatt fra anlegget. Vi er satt opp i Treningsbakken.   Da kjører vi vanlig oppsett, med SSL på Lørdag og SL på søndag. Vi starter kl. 0930 som vanlig. Fint hvis noen på dal-siden kan ta opp staur og drill.   (i Nasjonalløypa er det E.cup).  Se nærmere helgen for eventuelle justeringer i treningsplanen.

Vinterferien uke 8

med Ingen kommentarer

Oppdatert:           Det ble voldsomt mange grupper som skal trene i ferien. Samtidig er Nasjonalen åpnet for publikum etter kl. 12. Treningsplanen er klippet inn nedenfor. Fredrick er i Kvitfjell og vil koordinere evt trening for veterangruppa. FIKK TID PÅ ONSDAG MORGEN-  FREDRICK ORDNER SSL:

Trening helgen 17. og 18. februar

med Ingen kommentarer

Søndag 18 bir det SLALOM.         Vi er tildelt trase i Treningsbakken både lørdag og søndag. Se under se mer. Det er planlagt 3 paralleller, så på Lørdag tar vi SLALOM. Tiden er som før kl. 0930-1130. Søndagstreningen bestemmer vi på lørdag.  NB: Det er fortsatt noen få klubbjakker igjen, str. L og XL. 

1 2 3 4 6