Påskerennet «for de over 30» 2024

med Ingen kommentarer

Vårt etter hvert så tradisjonsrike påskerenn ble i år gjennomført 28. mars.
De siste årene har påskerennet blitt et fast innslag i påskeprogrammet i Kvitfjell. Skjærtorsdag har blitt vår dag og i år satt vi nok en gang rekord deltagelse.
Dag V. hadde satt en fin storslalom-modell som passet alle deltagere.

Rennet var opprinnelig et tilbud «for de over 30», da det den gang var flere påske-aktiviteter for de yngre.   Nå har vi gjerne med de som også er «litt under 30» og aldersspredning er i praksis fra noen-og-tyve til godt over 70. Vi sørger for rekruttering.

92 var påmeldt til start, hvorav 17 jenter, som også er rekord. Vi håper at årets renn vil være en inspirasjon for at flere jenter deltar i årene fremover.

Spesielt hyggelig i år var deltagelsen til Atle Lie McGrath og Leif Christian Haugen. Det viste seg at det er litt forskjell på Wold Cup og veteran. Det satte en ekstra spiss på arrangementet.

Kvitfjell veteran har en ambisjon om å ha premier til alle, da alle deltagere uansett resultater skal føle seg som vinnere. Det er jo ikke bare pallen som betyr noe. Like viktig kan det være å slå naboen, en god venn, gubben i familien eller en annen «viktig konkurrent». Premieutdelingen var hos Lars på Koia, stamsted for mange veteraner. Stor stemning og fine premier.

Stor takk til Kvitfjell også, som sørger for flotte forhold, sikring, transport og god hjelp i forkant med annonsering på sine hjemmesider.

Resultatliste følger under:

Legg inn en kommentar