Mange takk for en fin sesong

med Ingen kommentarer

Da var sesongen over for oss Kvitfjell-veteraner. Siste helgen ble det satt et fantastisk punktum med strålende vær og verdensmesterforhold i bakkene.

Det er alltid litt vemodig når sesongen er over og vi ikke skal treffe gode skivenner til hyggelig trening og vennskapelig kappedyst lørdags- og søndags-morgener. Men det er jo bare et drøyt halvår til neste sesong.

Vi er heldige som har denne muligheten. Vårt formål, som også står i headingen på nettsiden vår, er «slalomtrening, romslighet og nettverk». Og det er nettopp det vi opplever at vi har. Vi hjelper og støtter hverandre til å bli bedre på ski, vi inkluderer alle medlemmer og gjester og vi bygger relasjoner og vennskap. Vi inspirerer hverandre og konkurrerer med hverandre og prøver iherdig å ta de hundredelene som vi lå bak neste gang vi har tidtaker med i bakken.

Jeg vil benytte anledningen til å takke alle skivenner og gode konkurrenter for årets sesong.
Det er også på sin plass å takke anlegget i Kvitfjell. De legger virkelig forholdene  til rette, slik at vi kan gjøre det som vi alle synes er ekstra gøy – stå på ski sammen.

Nyt våren og sommeren. Ikke glem at det kommer en ny sesong om ikke lenge. Barmarks-treningen må legges inn i planen, slik at neste skisesong kan møtes med i hvert fall noen forberedelser.

Med vennlig hilsen for styret

Legg inn en kommentar