Litt fra NM på Voss og årsmøte

med Ingen kommentarer

Veteran-NM på Voss, eller NM Masters som noen sier, ble en blandet opplevelse både med været og resultatene. Noen ble veldig fornøyd over egen innsats og noen litt skuffet over egne prestasjoner. Øvelser ble avlyst, forkortet og gjennomført. Men som det heter, alle var enige om at det var en hyggelig tur.
Voss alpin hadde virkelig laget et flott arrangement. Det var lagt stor innsats i bakken og for det sosiale på Fleischers Hotel.
Vi hadde 12 utøvere som stilte for Kvitfjell veteran. Det var en flott gjeng som satte farge på arrangementet. Svært hyggelig å representere en slik gjeng og gode resultater ble servert.


For å nevne noen: Bjørn S og Paal H med hhv sølv og bronse i SL i sin klasse (se bilde over) og Inge L med en solid 4 plass.
Ole Martin J. fikk bronse i klasse A6. Vi bør også nevne Roffe med gull, men dessverre var han oppført med en annen klubb, antagelig en systemfeil.
I GS ble det gull og bronse til Bjørn og Paal. Gunner fikk en fin 5 plass. Resten av oss plasserte seg på hederlige steder på resultatlistene. Skikkelig gøy!! Her representert ved Arve og Tomas.

Påsken nærmer seg og vi minner om årsmøtet  på Kvitfjell hotell kl. 1200 lørdag 23. Etter møtet blir det servert lunsj til de fremmøtte i god tid for konserten med Oslo Ess kl 14.

Trening i påsken kommer som eget innlegg om noen dager, så følg med!

Legg inn en kommentar