Forberedelse til ny sesong 2015-2016

med Ingen kommentarer

Mens vi venter på kulda var det faktisk ganske behagelig å ta årets staur-dugnad i helgen. Normalt gjør vi dette tidlig på høsten, men i år har høsten vært lang og mild, så det gjorde ingenting at vi var litt forsinket i år. Vi skiftet og skrudde mange staur i fjor, så årets dugnad var ganske fort gjort.

Fredrick sorterer SSL-portene.
Fredrick sorterer SSL-portene.

Nå går vi sesongen i møte med bra med staur, både til slalom og flagget for storslalom.

I bakgrunnen sees et ti-talls snøkanoner med lys klare for snøproduksjon i Familiebakken. De bare venter på kulda, det samme gjør veteranene i Kvitfjell. Vi har flere nye medlemmer på listene som har gitt uttrykk for at de gleder seg til å prøve portkjøring. For noen blir det å prøve igjen etter et lengre opphold og for andre er trening med porter ganske nytt.

2015 mot toppenI år som tidligere år er planen å få treninger både lørdager og søndager fra kl. 0930. Første anledning blir forhåpentligvis når vi nærmer oss jul. Før den tid må vi la klubbene med sine yngre håpefulle få prioritet.

Vi planlegger et par samlinger med Truls Ove når vi kommer litt ut i januar. Vi kommer tilbake til hvilke helger dette blir.

Fortsatt god senhøst, det har vært veldig fint i fjellet de siste ukene.

Legg inn en kommentar