Kvitfjell veteraner i Veteran-NM

med Ingen kommentarer

Mesterskapet for veteranene ble holdt i Oppdal i helgen 10-12 april. Dette ble et flott mesterskap hvor Kvitfjells veteraner gjorde seg bemerket på resultatlistene. Super-G på fredag, storslalåm på lørdag og slalåm på søndag og alle gikk i Vangslia. Vangslias profil var veldig godt egnet for alle disiplinene. Arrangøren hadde gjort solide forberedelser og selv værgudene var veldig greie, men unntak av for SG-treningen på torsdag. I år var vi bare gutter fra Kvitfjell, og så langt vi kunne telle 13 totalt (inkl. de med «feil» klubb).

Erik Stanger Oppdal april 2015 Her er en lykkelig gullvinner i super-G, Erik Stanger. Han fikk også en bronse i slalåm.
Thor-Inge oppnådde også gull i sin klasse i storslalåm og Einar Unhjem Johansen vant SG, men på resultatlistene oppført med feil klubb.

Bjørn Svindal fikk 3 medaljer. 2 sølv og en bronse er veldig sterkt. Fredrick Skår kjempet mot tidligere worldcup-løpere, men oppnådde likevel en bronseplass i SSL og den litt sure 4.de i SG. Vi må også nevne Roffe, også med feil klubb på listene, med sølv i SL og SG.

Nå nærmer vi oss sesongslutt, men håper på litt hyggelige forhold de siste 2 helgene, og kanskje noen siste krampetrekninger med porter.
Det gjelder jo å forberede seg til neste år mesterskap og vi ønsker oss flere Kvitfjellveteraner på plass i 2016, og flere jenter!!  Jentene trenger vi både i bakken og ikke minst på dansegulvet på after-ski.

Legg inn en kommentar