Fakturering av kontingent og treningsavgift

med Ingen kommentarer

Det er nylig sendt ut faktura til veteranklubbens medlemmer. Bestemmelser fra NIF har gjort at vi nå MÅ sende dette ut via et godkjent medlemssystem. Vi benytter idrettens eget system som heter KlubbAdmin.

KlubbAdmin er integrert med Min Idrett, hvor alle idrettsutøvere i Norge har sin medlemsprofil. Profilen inneholder epost som benyttes for utsendelser av faktura eller viktig informasjon. Det er derfor viktig at dere holder epost ajour i Min Idrett. Benytter du flere eposter på profilen, vil du tilsendt til begge adresser.

Idrettsforbundets regler sier også at alle tilknyttet et idrettslag i Norge SKAL betale en årlig medlemskontingent. I år har vi derfor splittet vår tidligere treningsavgift på kontingent (kr. 100,-) og treningsavgift (kr. 400,-) . Vår engangsavgift ved innmelding må styret se nærmere på og så må vi behandle dette på årsmøtet som kontingenter skal i henhold til regelverket.

Kontingenten må således alle som vil være medlem betale, mens treningsavgiften gir medlemmet status som «aktiv» og mulighet for å delta på klubbens treninger i Kvitfjell i henhold til treningsavtalen klubben hvert år inngår med anlegget.

Vennligst betal i tide, slik at anlegget kan få ajourførte lister over Kvitfjell veteran sine aktive i god tid før treningsesongen starter.

Legg inn en kommentar