Påskerennet 2012

med Ingen kommentarer

Alpinsesongen nærmer seg slutten i 2012, men maken til forhold i bakkene i påsken i år skal vi lete lenge etter. Verdensmesterføre er vel den beste karakteristikken vi kan gi. Knallhardt, men likevel feste på et underlag som var preppet etter alle kunstens regler.

Påskerennet for veteranene ble gjennomført i tråd med de seneste års tradisjoner på Langfredag.  Rennet ble utsatt til kl. 1300, da fartsrennet til Gudbrandsgaard ble flyttet fra Skjærtorsdag til Langfredag. I år rakk vi derfor bare en omgang. I år kjørte vi i utfortraseen. Vi startet nederst i Winterhogget og mållinjen var på flata før Russi. En lett trase som passet alle. Tilbakemeldingene fra deltakerne var at dette var langt hyggeligere enn Treningsbakken, som kan virke tøff på enkelte på grunn av terrenget. Vi håper derfor at vi også neste gang kan legge arrangementet vårt i samme trase.

https://www.youtube.com/watch?v=w1dJ7TrtJdQ

Resultatlisten som er linket til, viser korrekte tider. Dessverre er noen satt opp i feil klasse, men det som kan kalles innbyrdes oppgjør blir jo riktig uansett.   PåskerennVeteran 2012

Sesongen varer noen helger til, så for de med ski-krampe er det fortsatt muligheter. Det snør jo i Kvitfjell!!

Legg inn en kommentar