Veteransamlingen – en knall suksess

med Ingen kommentarer

13 løpere stilte til samlingen som i sin helhet ble viet til storslalom. Dette ble en knall suksess! Løperne hadde forskjellige utgangspunkt og ferdigheter, men alle fikk stort og løft i teknikken. Det viste seg at Jernej er en meget flink trener, som fikk frem det beste i oss.  Med sitt skarpe blikk ga han individuelle oppgaver og tilbakemeldinger, så hver løper hadde sine arbeidsoppgaver fra runde til runde. Arbeidsoppgavene i fokus, det er trenden for tiden blant topp motiverte idrettsutøvere.

Lørdag startet opp med grunnteknikk og øvelser for lunsj. Øvelsene ble gjennomført fritt og i modell. Deretter ble det progresjon med variasjon i modellene som Jernej stakk. Vår eminente filmfotograf, Norges svar på Scorsese, John John, fikk foreviget vår innsats både lørdag og søndag. Et stort redigeringsarbeid er på gang og film vil snurre når redigeringsjobben er gjort.

Det ble en fin blanding av jenter og gutter på samlingen. Og konklusjonen fra alle – la oss gjøre dette igjen. Vi ser i hvertfall på muligheten av å hente Jernej til en slalom-weekend, hvis det går opp med hans timeplan på NTG.

Og her finner du film fra samlingen:

https://www.youtube.com/watch?v=Us3YVwHaqaQ&list=UUn69v1cbXH-4InpyFoNXO1A&index=1&feature=plcp

Legg inn en kommentar