Trening for veterangruppa i romjula

med Ingen kommentarer

Vinteren kom sent i gang i år. Været og kuldegradene har latt vente på seg og det har skapt utfordringer for snø-produksjon og klargjøring av bakkene. Det ser litt lysere ut nå, men vi i veterangruppa må vente til romjula med å få trase til port-trening.
Men det er mye god trening i frikjøring og øvelser uten porter også.

Kvitfjell har også gjort noen justeringer i organisasjonen når det gjelder treningskoordinering, som de har informert om:
«Covid-19 fører med seg mange nye tiltak for at vi skal drifte anlegget etter gjeldene smittevernregler. Vi har bl.a kapasitetsbegrensning på heiser og tap av utenlandske gjester. Dette betyr et stort økonomisk tap for oss. Vi må allikevel sørge for at alle gjester føler seg trygge i anlegget. Dette krever at alle ansatte må være mer tilgjengelig ute. Booking av treningstid og planlegging legges inn under administrasjon og Skipatrulje følger opp gjestene tettere ute i anlegget. Vi skal gjøre hva vi kan for å beholde servicegraden som tidligere.Vi ber om forståelse for at vi er inne i en krevende sesong som medfører iverksettelse av nye tiltak og løsninger.»

Dette vil medføre at Kvitfjell veteran også må ha full oversikt over de som deltar når vi har trening i tildelt trase. Det betyr navneliste for smittesporing på samtlige som deltar på treningen. Vi kommer tilbake til hvordan, når vi skal ha trening. Vi er tildelt trase 28. og 30 des. og tidspunktet blir oppdatert på nettsiden når tiden nærmer seg.

Legg inn en kommentar