Informasjon fra Kvitfjell alpinanlegg

med Ingen kommentarer

Videreformidler informasjon fra Kvitfjell om bestemmelser knyttet til arrangementer i påsken. Informasjonen er hentet fra Facebook sidene «TRENING KVITFJELL, INFO TRENERE OG LAG«.

Kvitfjell veteran ønsker alle en god påske!

«Alle kjenner smittesituasjonen godt, og vi må gjøre våre grep, og følge de anbefalinger og tiltak som forventes av oss. Vi drifter etter veileder fra Norske Alpinanlegg og Fjelldestinasjoner. Oppdatert veileder i dag, 22.mars.

Skirenn/konkurranser/treningssamlinger:I områder som omfattes av covid-19 forskriftens kapittel 5A og B er det ikke tillatt med arrangement. Det er i tillegg en nasjonal anbefaling om at alle arrangement bør avlyses dersom de samler personer fra flere kommuner. Det gjelder både innendørs og utendørs.

For å bidra til samfunnets felles innsats for å få smittesituasjonen under kontroll anbefaler Norske alpinanlegg og fjelldestinasjoner at det ikke gjennomføres renn, konkurranser eller treningssamlinger. Denne anbefalingen gjelder inntil smittesituasjonen er kommet under kontroll og myndighetene løsner opp i sin anbefaling om minst mulig sosial kontakt.

Dette innebærer at organisert trening utgår fom. Lørdag 27.mars og gjennom påsken. Oppdaterer dere etter påske.

Husk at Kvitfjell byr på bakker med stor variasjon, det er derfor mulig å få en god skiopplevelse.«

Legg inn en kommentar